De ultieme cadeaus voor een tiener

Heb je kinderen die binnenkort een jaartje ouder worden? Eentje die in de dubbele cijfers komt? Dat is wel echt een ultieme leeftijd. Bovendien ook een bijzondere leeftijd. Je kind zal namelijk niet meer van de dubbele cijfers af komen. Natuurlijk wil je het beste voor je kinderen en wil je ze een bijzonder cadeau geven op hun verjaardag. Hier een aantal dingen die je van verschillende prijsklasse kunt kopen voor je enige echte tiener.

50€ – 100€:

Houd je kind van knutselen of is die graag creatief bezig. Dan kun je denken aan een knutselset. Denk hierbij aal diamond painting of schilderen op kleur. Wanneer je kind niet zo houdt van knutselen, maar veel liever buitenspeelt met zijn vrienden, kun je denken aan een cadeau als skeelers. Of bijvoorbeeld voetbalgoals voor in de tuin met een voetbal en keepershandschoenen. Hierdoor kan je kind gezellig met zijn vrienden en vriendinnetjes buiten een wedstrijdje houden.

Wanneer je kind er graag van houdt om heen en weer te stuiteren, is een trampoline ook een super leuk cadeau. Hierop kan je kind uitrazen net voor het eten. Bovendien zijn er ook vele leuke trucjes die ze kunnen doen op de trampoline. Op een trampoline kan je kind landen zonder zich echt te kunnen bezeren.

250€ – 500€:

Wanneer je kinderen ouder worden, denken ze natuurlijk vaak maar aan een ding. En dat is een telefoon. Dit is wel een cadeau om goed over na te denken. Maar vooral ook over de voordelen die een telefoon met zich mee brengen. Zo geef je ze met een telefoon ook een soort van verantwoordelijkheid. Bovendien is het ook prettig dat ze je op de hoogte kunnen houden of kunnen bellen wanneer er iets aan de hand is. Daarnaast bestaan er tegenwoordig veel apps zodat je kunt zien wat je kind op zijn telefoon doet of niet zomaar verkeerde dingen bekijkt of koopt.

Een tweede cadeau die je in deze prijsklasse kunt kopen is een game computer. Vooral voor jongens is dit een droom om cadeau te krijgen. Met een game computer kunnen ze hun favoriete spellen spelen samen met hun vrienden. En hiervoor hoeven ze niet eens af te spreken. Met een game computer geef je je kinderen mogelijk om na hun buitenspeeltijd ook nog sociale contacten te hebben.

Bovendien geeft een game computer ook de mogelijkheid waarin je kinderen zich kunnen uiten. Zo kunnen ze hun fantasie en de werkelijkheid gescheiden houden. Daarnaast is het zo dat vele vaak een game computer krijgen. Hierdoor zal je kind ook erbij horen.

De ultieme cadeaus voor een tiener