Waar kun je het best een auto leasen?

De kans is vrij groot dat jij ook in het afgelopen jaar je auto zo weinig nodig hebt gehad dat je er voor hebt gekozen om deze te verkopen. Maar nu de wereld weer langzaamaan van het slot gaat en je weer op pad moet voor je werk, misje de auto ineens toch weer. Wil je direct weer een auto kopen? Dan zul je een flinke spaarpot moeten hebben. Kies je echter voor een auto leasen, dan zijn er veel voordelige oplossingen. Je kunt een auto leasen volgens verschillende leaseconstructies. Je kunt als particulier of als ondernemer een auto leasen. Dat is, voor een vast, vooraf bepaald bedrag per maand, veel beter te overzien.

Een auto leasen is rijden zonder gedoe

Kies je voor een auto leasen, dan kies je eigenlijk voor jezelf. Je hoeft bij het leasen van een auto verder nergens over na te denken. Alles wordt voor je geregeld: de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud, de APK, de pechhulp en alles wat er verder nog komt kijken bij het rijden van een auto. Het enige dat je zelf nog moet doen is zorgen dat je de auto op tijd van brandstof of elektriciteit voorziet. Dat is pas onbezorgd rijden!

Ook als zzp'er kun je een lease auto rijden

Als zzp'er of als startende ondernemer valt het vaak niet mee om een auto te leasen. Je moet namelijk allerlei bewijzen overleggen waarop staat aangegeven dat je écht de maandelijkse termijnen kunt voldoen. Als zzp'er is je inkomen, vaak, variabel en als startende ondernemer is het nog niet mogelijk om jaarcijfers te overleggen. Toch zijn er wel mogelijkheden. Je moet alleen even weten waar je moet zijn. Door online de verschillende leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken zie je al snel wat de verschillende mogelijkheden zijn. Ook als je zzp'er of startende ondernemer bent.

Vergelijk de verschillende leasemaatschappijen met elkaar

De ene maatschappij is de andere niet. Je zult je dus goed moeten inlezen voor je de juiste leasemaatschappij hebt gevonden. De voorwaarden verschillen nogal en deze kunnen een groot verschil maken in de kosten. Ook de duur van de lease kan van leasemaatschappij tot leasemaatschappij erg verschillen. Net als de prijzen per maand en wat er bij de lease is inbegrepen. Door de verschillende leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken, kun je de beste deal vinden. Of het nu gaat om private lease of om zakelijke lease. Het vergelijken loont en levert je uiteindelijk vooral veel op.

Waar kun je het best een auto leasen?