Hippe kerstpakketten zijn zoveel leuker!

Ja, ik weet het, het duurt nog zeker 6 maanden voor het Kerst is, maar je kunt er maar beter nu al over nadenken over wat je je medewerkers deze Kerst wilt gaan geven. Voor je het weet is het zo ver! Kerstpakketten zijn nog steeds een gewild cadeau en nog steeds willen veel medewerkers liever een mooi kerstpakket dan een geldbedrag. Dat komt natuurlijk door het verrassingseffect. En als jij je medewerkers écht wilt verrassen, dan zul je met iets beters aan moeten komen dan met soepstengels en kerstbrood. Hippe kerstpakketten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Voor ieder budget zijn wel hippe kerstpakketten te vinden.

Hippe kerstpakketten hebben nog steeds de kerstsfeer

Het hele idee achter kerstpakketten is dat je je medewerkers iets geeft wat ze, wellicht, zelf niet zouden kopen. Maar waar ze wel van kunnen genieten. En dus zijn ook hippe kerstpakketten zeer geliefd. Hippe kerstpakketten hebben een wat ander thema dan de traditionele kerstpakketten. Zo kunnen hippe kerstpakketten, bijvoorbeeld, kruidenpotjes bevatten of verpakt zijn in een houten kistje. Je kunt de inhoud kerstpakket zelf samenstellen, maar je kunt ook kiezen voor de kant en klare hippe kerstpakketten. Dat scheelt je veel tijd en ze zijn zo mooi dat ze wel persoonlijk voor iedere medewerker lijken uitgezocht.

Hoe doe je dat met mensen die geen alcohol drinken?

Het is, toch wel, een soort van traditie dat er in een kerstpakket een wijntje, een biertje of een ander alcoholhoudend drankje zit. Maar wat nu als je een bedrijf hebt waar bijna alle medewerkers geen alcohol gebruiken? Dan kan het als een belediging worden opgevat als je je medewerkers wel een pakket met een drankje geeft. Gelukkig zijn er heel veel pakketten beschikbaar die geen alcohol bevatten. Je vindt al deze pakketten online en je zult zien dat je het flesje drank niet eens mist.

Overhandig je de pakketten of stuur je ze op?

Het leukst is het natuurlijk om de mensen hun kerstpakket persoonlijk te geven. In veel bedrijven gebeurt dat tijdens de, ook weer traditionele, kerstlunch op de dag voor Kerst. Heb je echter zoveel medewerkers dat zo'n lunch niet te regelen valt? Dan zul je een ander systeem moeten bedenken. Je kunt iedere afdeling op een bepaalde tijd de pakketten laten ophalen of je kunt ervoor kiezen om de pakketten bij iedereen thuis te laten bezorgen. Je kunt dan bij ieder pakket een kaart doen waar je de waardering voor je medewerkers op zet. Dat wordt vast gewaardeerd!

Hippe kerstpakketten zijn zoveel leuker!