Hoe zorg jij voor jouw mooie krullen?

Iedereen heeft ander haar en hierdoor moet iedereen ook anders zorgen voor zijn of haar haar. Iemand met stijl haar heeft vaak hele andere haarproducten, dan iemand met krullen. Dit is logisch aangezien verschilt haar gewoon verschillende aandacht nodig heeft. Als jij zelf krullen hebt dan kan het vaak nog best een uitdaging zijn om deze krullen goed te verzorgen. Omdat iedereen ook ander krullen heeft kan het ook even zoeken zijn naar een fijne manier om voor jouw haar te zorgen. Als jij nog op zoek bent naar hoe jij jouw krullen het beste kunt verzorgen, dan hebben wij een aantal handige tips die jij misschien wel kunt gebruiken.

Was je haar niet te vaak

Iets wat erg belangrijk is, is dat jij je haar niet te vaak gaat wassen. Als jij namelijk elke dag je haar gaat wassen dan kan dit erg snel gaan beschadigen. Beschadigd haar is een stuk minder mooi en daarom is het belangrijk om echt niet te vaak je haar te wassen. Probeer het wassen van je haar rond de één of twee keer per week te houden. Je kunt je haar gaan trainen om dit vol te houden. Om hier nog meer tips over te krijgen is het aan te raden om even online te kijken naar verhalen van mensen die dit zelf ook gedaan hebben en wat hierbij wel en niet hielp. 

Was je haar met goede producten

Wat ook erg belangrijk is om je krullen goed te verzorgen, is dat je goede producten gebruikt. Ga echt op zoek naar haarproducten die jouw haar goed verzorgen en datgene geven wat jouw haar nodig heeft. Moroccan oil shampoo is iets wat veel mensen met krullen gebruiken, omdat dit erg voedend is maar ook zorgt het voor veel volume in het haar. Moroccanoil curl is ideaal om je haar mee te wassen als jij goed voor je krullen wilt gaan zorgen. Ga vooral op zoek naar producten die werken voor jouw haar en blijf dit regelmatig gebruiken.

Kam je haren onder de douche

Als je krullend haar hebt dan komen hier soms al snel klitten in, toch kun jij je haar niet echt borstelen. Als je krullen gaat borstelen zakken deze uit en krijg je erg pluizig haar. Om hele erge klitten te voorkomen is het dan ook aan te raden om elke keer als jij je haar wast ook je haar uit te kammen onder de douche. Zo blijven jouw krullen na het douchen prachtig, maar heb je toch ook heerlijk klitloos haar. 

Hoe zorg jij voor jouw mooie krullen?