Ontdek de voordelen van een waterfilter

Veel mensen zijn op zoek naar waterfilters om de kwaliteit van hun water te verbeteren. We horen immers allemaal de verhalen over kalk en zelfs medicijnresten in kraanwater. Jaarlijks komen chemische middelen allemaal in het oppervlaktewater terecht en dus ook in het drinkwater. Er wordt gezegd dat de concentraties aan medicijnresten in drinkwater te laag zijn om effect te hebben op ons als mens maar daar zijn de meningen over verdeeld. Er zijn filters die het water vitaliseren, zuiveren of ioniseren. Een voorbeeld van zo'n waterfilter is de Brita waterfilter. Deze zorgt ervoor dat je water lekkerder smaakt, en deze waterfilter haalt bovendien het kalk en veel chemische stoffen uit jouw kraanwater! Daardoor gaat je water zachter smaken en is het veel gezonder.

Ook goed voor huishoudelijke apparaten

Je water smaakt niet alleen lekkerder dankzij een Brita waterfilter, maar ook zal er minder kalkvorming plaatsvinden in je huishoudelijke apparaten, zoals het koffiezetapparaat. Dat zorgt vanzelfsprekend voor een langere levensduur! Er zijn diverse filterpatronen te koop voor in de Brita waterfilter, zoals die op basis van natuurlijke kokosnootschalen, welke effectief de smaak en geur van je water verbeteren. Deze filters met kokosnootschalen absorberen ook lood en koper uit het drinkwater. Hierdoor verbeteren ze effectief de smaak en geur van water. Daarnaast kun je bijvoorbeeld filters krijgen met een 30% groter filteroppervlak dan de versie die al op de markt was, waardoor de filtering nog krachtiger wordt.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

In de Waterfilterwinkel vind je diverse waterfilters voor een betaalbare prijs, zodat ook jij kunt genieten van de voordelen van onthard water. Er zijn diverse producten beschikbaar zoals bijvoorbeeld een Brita waterfiltersysteem voor op de kraan, waardoor je kraanwater meteen gefilterd wordt. Ook de Brita waterfilterkan is beschikbaar. Met deze waterfilterkan verandert gewoon kraanwater in heerlijk smakend en gezond water, dit komt door het speciale ontwerp. Daar kun je ook aparte filters voor kopen zodat het water lekker vers blijft. Er zijn tevens filters voor het koffiezetapparaat of espressoapparaat, die de kalkaanslag verminderen. Alle filters reduceren de stoffen chloor, lood en koper uit het water. Je kunt gerust een kijkje nemen in de Waterfilterwinkel om je te oriënteren of de Brita waterfilter ook iets bij kan dragen aan jouw gezondheid. Als je op zoek bent naar zacht water en bang bent dat jouw eigen kraanwater toch teveel slechte stoffen bevat, ben je bij de Waterfilterwinkel aan het juiste adres.

Ontdek de voordelen van een waterfilter