Het gebruik van een polaroid camera

Polaroid camera’s, ze zijn tegenwoordig weer enorm populair en kun je met een polaroid diverse foto’s maken op een unieke manier. Je neemt de foto, waarna hier direct een afgedrukte foto op fotopapier uit zult komen. De foto heeft eventjes zijn tijd nodig om uit te werken, waarna je over verschillende unieke foto’s kunt beschikken. Je kunt gemakkelijk een gepersonaliseerde branded instax camera aanschaffen, waarbij je beschikt over een leuk en uniek cadeau voor een vriend, vriendin of geliefde. Bovendien is het voor jezelf als bedrijf een optie om de branded instax camera te gebruiken voor een unieke winactie of juist een cadeau voor je medewerkers! In dit blog vertellen we je er meer over en wat nu precies de mogelijkheden zijn!

Maak foto’s met een polaroid camera in je restaurant of bedrijf!

Met een instax instant camera creëer en neem je unieke foto’s. Zo is het mogelijk om de camera in je vrije tijd te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat, maar kunnen bedrijven de camera ook gebruiken als verdienmodel. Als restauranteigenaar of eigenaar van een toeristische attractie, is het mogelijk om je bezoekers te fotograferen met de welbekende branded instax camera. Met het creëren van een foto flyer kun je ervoor zorge dat de polaroid foto gemakkelijk in deze flyer geplaatst zal worden, waardoor je meer naamsbekednheid creeert en de bezoekers een blijvende herinnering zullen hebben aan het bezoek van jouw onderneming, restaurant of attractie!

Leg de herinnering van een bezoeker vast met een foto flyer!

Wanneer je de branded instax camera gebruikt in je bedrijf en hier foto’s maakt van je bezoekers, zul je hen een blijvend eherinnering laten overhandigen. Je klikt, plakt en overhandig gemakkelijk een gepersonaliseerde instant foto aan de bezoeker. Met een instant photo activatie kit voor instax instant foto’s kun je aan de slag met het maken van de foto’s, het creëren van een foto flyer en zul je binnen enkele maanden een enorm bereik krijgen door de verspreiding van de foto’s, je merknaam en de naamsbekendheid. 

Je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen en zijn er ook vele opties en extra’s mogelijk. Zo kun je namelijk kiezen voor een fotoflyer voor Canon, maar is er ook een fotoflyer te creëren voor Instax. Met de verschillende mogelijkheden kun je geheel naar wens je fotoflyer creëren en inzetten als promotiemateriaal voor je bedrijf. Gebruik de fotoflyer voor een krachtige marketingtool en ontdek de vele opties op het gebied van marketing.

Het gebruik van een polaroid camera