Wat kan een paragnost voor je betekenen?

Misschien heeft u er wel eens over gedacht om een aantal vragen te stellen aan een paragnost. U kunt op het internet een advertentie hebben gezien, of zag een paragnost te werk gaan in een film of serie. Een echte paragnost is een stuk concreter, en neemt zichzelf een stukje serieuzer. Het kan lastig zijn om te bepalen wat u aan een paragnost vraagt. Kan een paragnost de toekomst voorspellen, of moeten de vragen specifieker zijn? In deze blog behandelen we een aantal van dit soort vragen. We beginnen met de eerste vraag, kan een paragnost de toekomst voorspellen?

De toekomst

Dit is een lastige vraag. Er zijn paragnosten die de toekomst voor je voorspellen. Tegelijk zijn er veel paragnosten, de meerderheid, die vinden dat je dit niet moet doen. De toekomst is zeer specifiek. Het letterlijk voorspellen hiervan is heel erg lastig en wordt door de meeste paragnosten die gedaan.

Online paragnost?

We grijpen weer even terug naar ons voorbeeld van een paragnost in een film. Vaak wordt dit afgebeeld met het lezen van de hand van de persoon tegenover de paragnost, of het lezen van een aantal kaarten. Het is een terecht vraagstuk of een paragnost ook online de juiste hulp kan bieden, zeker in het huidige klimaat. Het antwoord is gelukkig ja. Een paragnost werkt via een zogeheten energieoverdracht. Dit kan ook over een afstand heen. Dit betekent dat hulp via een telefoon of een videogesprek mogelijk is.

Concreet?

Ook een goede vraag. Hoe concreet is het antwoorden, boodschap of advies van een paragnost. De beelden die een paragnost ontvangt zijn vaak niet 100% helder. Dit is overigens een goede reden waarom de toekomst niet voorspeldt wordt door de meeste paragnosten. De deskundigheid van een paragnost moet zeer hoog zijn om de ontvangen informatie om te zetten in een informatief gesprek en begeleiding. Een paragnost kan een bepaald beeld doorkrijgen, maar ook een symbool dat voor een bepaald beeld staat. De paragnost moet dit op een bepaalde manier kunnen interpreteren en omzetten in nuttige en zoveel mogelijk concrete informatie.

Aura?

Een veel gestelde vraag is of een paragnost de aura van een persoon kan lezen. Je aura is een energieveld dat om ieder levens wezen heen hangt. Er zijn paragnosten die in staat zijn dit energieveld te lezen. Hieruit kan bepaalde informatie worden gehaald. U kunt denken aan je gesteldheid op het gebied van fysieke of mentale gezondheid van de persoon. Een belangrijke bijzin is dat een paragnost nooit de rol van een dokter overneemt.

Wat kan een paragnost voor je betekenen?