ZZP vacatures vinden die passen bij jouw kwaliteiten?

Wanneer je ZZP'er bent is het nog lang niet altijd makkelijk om aan goed passende opdrachten te komen. Je zult hiervoor actief aan de gang moeten en dat kost tijd. Tijd die je liever zou besteden aan het werk waar je voor hebt gekozen. Je kunt dus wel wat hulp gebruiken om de perfecte ZZP vacatures te vinden. ZZP vacatures zijn vacatures die alleen bedoeld zijn voor zelfstandigen die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Om de ZZP vacatures te kunnen bekijken kun je een account aanmaken. Voor je een account aanmaakt, kun je al zien of er überhaupt vacatures zijn die passen bij jouw expertise.

ZZP vacatures liggen niet voor het oprapen

En dat terwijl er wel heel veel, steeds meer, ZZP'er zijn. Steeds meer mensen kiezen ervoor om niet meer in loondienst te werken, maar om zich te laten inhuren voor interessante projecten. Denk dan bijvoorbeeld aan een zelfstandig jurist die, op projectbasis, een bedrijfsovername begeleidt. Maar ook een tekstschrijver die, ook weer op projectbasis, een compleet nieuwe website schrijft of een scriptie redigeert. Om aan de juiste, passende vacatures te komen heb je, in veel gevallen, een enorm netwerk nodig. Een netwerk dat onderhoud nodig heeft. En dat kost, zoals gezegd, tijd.

Als opdrachtgever op zoek naar een ZZP'er?

Dat kan natuurlijk ook. Je kunt online best een aanvraag voor een ZZPer gezocht doen, maar of je dan altijd de juiste mensen "ontmoet" is dan nog maar zeer de vraag. Ga je echter in zee met een betrouwbare partij om de beste ZZP'er te vinden voor jouw project, dan is het succes bijna niet meer tegen te houden. Het gaat hier om het zoeken naar ZZP'ers in zeer specifieke branches. Het grote voordeel is dat je zelf je opdrachten kunt plaatsen. Je hebt dit dus zelf in de hand en kunt snel schakelen.

Als ZZP'er heb je lekker veel vrijheid

Al gaat het werk ook lang niet altijd over rozen. Je moet er soms flink aan trekken om de deadlines te kunnen halen en je moet nee durven zeggen tegen opdrachten als ze niet voldoende geld en/of voldoening opleveren. Ook opdrachten die nét niet bij je passen kun je beter aan je voorbij laten gaan. Ben jij websdesignet en wordt er ook van je gevraagd om teksten te schrijven? Geef dan aan dat jij van de ontwerpen bent en dat een ander beter de teksten kan schrijven. Kun je iemand aanbevelen? Doe dat dan vooral!

ZZP vacatures vinden die passen bij jouw kwaliteiten?