Bescherming van je mobiel

Door de jaren heen is het steeds normaler geworden om een eigen mobiele telefoon te hebben. Verschillende modellen, formaten, merken en kleuren zijn beschikbaar onder de mobielen. Maar waar kies jij nou voor? Want sommige nemen genoegen met alleen een simpele klap mobiel maar andere willen het aller nieuwste model waarmee ze kunnen shinen. En als je dan zo’n dure mobiele telefoon hebt gekocht ben je er natuurlijk erg zuinig op. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarmee je je mobiele goed kan beschermen zodat je niet na een week al een nieuwe nodig hebt.

Soorten hoesjes

Als eerst kennen we natuurlijk allemaal wel de flipcase. Dit is een hoesje die je volledige mobiel beschermt. Het hoesje opent naar boven of beneden waardoor de klep tijdens het bellen niet in de weg zit. Een model dat er erg op lijkt maar toch een groot verschil heeft is een bookcase hoesje. Dit hoesje is enorm populair en dat is niet voor niks. Naast volledige bescherming rondom je smartphone ook vaak nog wat extra spullen in het hoesje kunt doen zoals pasjes of contant geld. Bookcases zijn vaak gemaakt van leer of kunstleer, en zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en prints. Hierbij klapt je hoesje naar de linkerkant of rechterkant open. Dan hebben we nog de welbekende backcover. Zoals de naam al zegt beschermt dit hoesje alleen de achterkant van je mobiel. Dit is voor sommige ook gelijk een gevaar want als je hem laat vallen zal dus je scherm niet beschermd zijn tegen het vallen. Gelukkig zijn hier weer andere oplossingen voor. Een Telefoonhoesje met foto wordt door de jaren heen ook steeds populairder. Een leuke foto met je partner of misschien wel van je schattige hondje? Dit is ook een super leuk idee om als cadeautje te geven aan iemand.

Andere beschermingsmiddelen

Als je een hoesje niet voldoende vindt kan je ook nog voor een screen protector gaan. Dit is ideaal in combinatie met een backcover hoesje. Zo is én de achterkant én de voorkant van je mobiel goed beschermd. Voor de echte klunzen onder ons zijn er ook speciale van en stoor hoesjes. Deze hoesjes hebben een grotere bumper dan een “normaal” hoesje en is daarom perfect als je vaak je mobiel laat vallen. Sinds dit jaar zijn de chain hoesjes ook erg populair. Dit is vaak alleen backcover hoesje maar dan met een koord eraan. Dit kan van metaal zijn of gewoon van stof. Dit koord kan je dan gemakkelijk om je nek hangen of als tasje dragen zodat je mobiel op zeker niet kan vallen!

Bescherming van je mobiel