Je geliefde verassen

We zitten alweer even in de maand februari en dat betekent dat 14 februari er aan zit te komen. Dit is voor velen van ons de dag waarop we aan onze geliefde laten merken hoeveel we van hem of haar houden. Maar Valentijnsdag hoeft niet alleen maar om je partner te draaien maar kan ook gaan over familie en vrienden. Want liefde kan je ook geven aan vrienden en familie waardoor hun dag weer net wat vrolijker en liefdevoller kan worden. En zeker in deze rare periode is het helemaal niet zo erg om is wat vaker liefde te verspreiden.

Een cadeautje

Natuurlijk is een cadeautje of lieve kaart altijd goed met Valentijnsdag! Denk bijvoorbeeld aan een mooie bos rozen of misschien een leuke fotolijst met een aantal foto’s van jullie samen erin. Als je het wat groter en origineler wilt aanpakken voor je partner waar je bijvoorbeeld al erg lang samen mee bent is een vakantie of weekendje weg een leuk idee! Als jullie al wat langer in een relatie zitten weet je als het goed is wel wat je partner leuk en mooi vindt. Dus dan is het een stuk makkelijker om hiervoor wat leuks te verzinnen. Hierbij kan je denken aan een leuk weekendje weg in Nederland. Of je kiest voor een stedentrip in Europa. Als je hier niet echt meer de tijd voor hebt om te regelen of je partner niet zo van zulke verassingen houdt is een materialistisch cadeau voor nu een beter idee. Als je op zoek bent naar een geschikt cadeau voor je vriend of man kan je altijd denken aan ondergoed of kleding. Dit is iets wat mannen (als het goed is) dagelijks aan doen en gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan Bjorn Borg boxers of een mooie Tommy Hilfiger coltrui. Dit zijn misschien merken waar hij zelf niet zo snel voor zal kiezen maar wat wel erg in de smaak zal vallen!

Langs gaan

Een vriend, vriendin, neef of opa of oma al een lange tijd niet gezien? Dan is Valentijnsdag misschien wel het juiste moment om daar weer eens op bezoek te gaan. Want Valentijnsdag hoeft niet altijd om elkaar iets geven te gaan maar soms is alleen elkaars aanwezigheid al voldoende. Iedereen heeft het natuurlijk op zijn eigen manier druk en hoe ouder je wordt, hoe meer je als familie of vrienden uit elkaar kan groeien. Terwijl dit juist niet de bedoeling is natuurlijk! Begin daarom om eens bij jezelf te kijken of je wel genoeg moeite doet voor de vriendschap/familieband. Neem een lekker gebakje of een lekkere fles wijn mee en ga dus eens gezellig op bezoek! Misschien is het leuk om die gene ermee te verassen door zonder aankondiging langs te gaan. Maar niet iedereen zit hier altijd op te wachten dus dan is een berichtje sturen van te voren misschien wel even handig.

Je geliefde verassen