Een badkamer make-over

Een badkamer, dat moet eigenlijk jouw eigen persoonlijke en luxe spa voor thuis zijn. Een ruimte waar je even tot rust kan komen, waar je jezelf kan opfrissen, je dag kan beginnen of je dag eindigt. Een plek waar jij even een moment voor jezelf kan pakken zonder na te hoeven denken over eventuele stress momenten of dingen die je moet regelen. Dat komt wel wanneer je helemaal opgestart bent, of de volgende dag wanneer je jouw dag aan het afsluiten bent.

 

Een make-over voor die fijne luxe beleving

Vaak is een badkamer ingericht op praktisch zicht. En dat is ook helemaal niet erg, want een badkamer moet ook praktisch zijn. Het moet gemakkelijk zijn om bij jouw verzorgingsproducten te komen en bij de douche, en eventueel het bad. Maar het mag ook wel enige luxe uitstralen. Wat je bijvoorbeeld al gemakkelijk kan maken met de vloer die in jouw badkamer ligt. Denk bijvoorbeeld aan een mooie laminaat of pvc vloer die geschikt is voor de iets meer vochtigere ruimtes. Maar ook met de meubels in de badkamer kom je al een heel stuk.

Denk bijvoorbeeld aan mooie strakke wasbakken waar jij jouw gezicht kan reinigen en jouw tanden kan poetsen. Of wanneer je naar een mooi bad kijkt. En met een mooie inloopdouche heb je al helemaal het idee dat je een luxe badkamer hebt. En dan hoef je niet eens een hele grote badkamer te hebben om dit te realiseren. Denk bijvoorbeeld ook aan de accessoires die jij in de badkamer hebt staan die helpen om een luxe uitstraling te creëren.

 

Planten doen het altijd goed

Misschien deel ik dit idee wel in mijn eentje en is niemand het met mij eens. Maar ik vind altijd wanneer er mooie grote kamerplanten in een ruimte staan, dat er een soort van rust uitstraling ontstaat. En daar automatisch ook een luxe uitstraling mee gepaard gaat. Zelf vind ik het heel mooi om planten in de badkamer te hebben staan, of een mooie grote plant in een hoekje te zetten. Zodat je toch dat groen terug haalt in de kamer en dan ook gelijk die luxe uitstraling binnen haalt. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om kleinere plantjes in mooie potjes in de badkamer te zetten. Zodat je toch dat beetje groen erin hebt. En natuurlijk dat beetje extra zuurstof en misschien ook nog wel luchtzuiverend. En dan wanneer je rustig in bad ligt wat kaarsjes erbij. En het plaatje is helemaal compleet.

Een badkamer make-over