Een hoes loungeset aanschaffen? Let dan hier op!

Heb jij de afgelopen zomer ook zo genoten van het schitterende weer? Dan kan het nog wel eens moeilijk zijn om nu toe te geven dat de zomer écht voorbij is. Toch moet je nu actie gaan ondernemen om de loungeset in je tuin zo goed mogelijk te bewaren voor volgend jaar. Je kunt dan verschillende dingen doen. Om te beginnen kun je een hoes loungeset aanschaffen. Je kunt dan kiezen voor een hoes loungeset voor over de complete set, maar ook voor een hoes lougeset voor over de individuele onderdelen. Ook een parasolhoes zweefparasol is geen overbodige luxe!

Waarom zou ik een hoes loungeset aanschaffen?

Je kunt er, natuurlijk, voor kiezen om alleen de kussens van je loungeset naar binnen te halen en de rest van de set gewoon buiten te laten staan. Dat moet best kunnen. Maar daar wordt de loungeset nu niet direct beter van. Het beste is om de kussens te wassen en goed te laten drogen en deze binnen op te bergen. Dan borstel je de loungeset goed schoon en plaats je deze onder een hoes loungeset. Doe dat ook als je de complete loungeset naar de garage of de schuur verplaatst. Je zorgt er zo voor dat de set, bij de eerste zonnestralen van 2023, weer klaar is voor gebruik.

Waar moet je op letten?

Laat je de loungeset, onder de hoes loungeset, buiten staan? Dan is het belangrijk dat het geen zwembad wordt. Met andere woorden, zorg ervoor dat het water goed van de hoes kan lopen. Plaats, bijvoorbeeld, een stok rechtop in het midden zodat je een soort van tent krijgt waar het water gemakkelijk kan aflopen. Verder is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de hoes loungeset niet weg kan waaien. Zet deze vast met, bijvoorbeeld, tentharingen zodat je hoes er ook na een flinke stom nog is.

Waar koop ik zo'n hoes?

Voor de aanschaf van een hoes loungeset hoef je echt de deur niet uit. Je koopt deze gewoon online, dat is wel zo gemakkelijk. Je ziet op de site precies voor welke maten een bepaalde hoes geschikt is, van welk materiaal deze is gemaakt én wat de kleur is. Je hebt de hoes dan al snel in huis en kunt de loungeset op de juiste manier opbergen voor de winter. En als je dan toch bezig bent? Veeg direct het terras goed schoon en verwijder het onkruid en het mos. Dat scheelt je in het voorjaar veel werk!

Een hoes loungeset aanschaffen? Let dan hier op!