Een professionele horeca koelkast moet aan nogal wat eisen voldoen

De koelkast bij je thuis heb je, misschien, wel gekozen omdat deze zo mooi is. Vanwege de kleur of vanwege het model. Maar heb je een professionele horeca koelkast nodig? Dan zul je verder moeten kijken naar wat mooi is. Een professionele horeca koelkast is hét instrument dat ervoor zorgt dat de voedselveiligheid niet in het geding komt. En heel eerlijk? Het maakt niet uit hoe deze eruit ziet. Het is bij een professionele horeca koelkast vooral van belang dat deze goed schoon te maken en te houden is en dat deze precies koelt op de temperatuur die je verwacht. Te koud en je producten raken (deels) bevroren, te warm en je kunt producten weggooien omdat ze niet vers meer zijn.

Een professionele horeca koelkast is er in veel varianten

Zo is er een speciale wijnkoelkast die ervoor zorgt dat de wijn op de perfecte temperatuur bewaard blijft, je hebt een horeca koelkast met glazen deur die ervoor zorgt dat de inhoud ook zichtbaar is voor je gasten en dan heb je nog de grote horeca koelkasten waar je, in bakken, al je voorgesneden groenten veilig in kunt bewaren. Welke professionele horeca koelkast jij nodig hebt is volledig afhankelijk van het soort horecabedrijf dat je runt.

Heb je een kroeg of een restaurant?

Wanneer je een kroeg hebt en behalve hier en daar een bitterbal geen voedsel serveert, dan heb je genoeg aan een goede vriezer. Je zorgt er dan voor dat de voorraad op volgorde ligt en dat je altijd de oudste zak bitterballen eerst open maakt. Achter de bar heb je dan nog een koelkast, tafelmodel, waarin je gekoelde drankjes bewaart en in de bijkeuken, kelder of achter de zaak, staat dan een professionele horeca koelkast waar je je voorraad in kunt bewaren. Heb je een restaurant? Dan heb je aan één koelkast of vriezer in de keuken niet genoeg. Je hebt dan meerdere exemplaren nodig en deze dienen allemaal op de juiste manier te worden ingedeeld.

Bestel je koelkast gewoon online

Is je professionele horeca koelkast aan vervanging toe? Dan is het wel zo fijn als je er snel een nieuwe voor in de plaats kunt zetten. Daarom bestel je je professionele horeca koelkast gewoon online bij de Horeca Megastore. Je kunt op de site precies zien welke koelkasten er beschikbaar zijn en wat deze kosten, daarbij wordt de koelkast gewoon bij je bedrijf afgeleverd. Dat is wel zo fijn. Je bedrijf kan gewoon door!

Een professionele horeca koelkast moet aan nogal wat eisen voldoen