Een letselschade advocaat helpt je!

Het lijkt een cliché, maar het is echt waar: een ongeluk zit in een klein hoekje. Het ene moment sta je, op weg naar je werk, in de auto voor het rode verkeerslicht te wachten, het volgende moment klapt er een andere auto achterop. Dan is het natuurlijk vervelend dat je niet op tijd op je werk zult zijn en ook de schade aan je auto is nu niet direct iets om blij van te worden. Maar wat denk je van het letsel dat je zelf oploopt? Je hebt, volledig buiten jouw schuld om, zomaar een whiplash of ander letsel en daar zul je van moeten herstellen voor je weer aan het werk kunt. Je moet misschien wel geopereerd worden en daarna langere tijd revalideren. Al die tijd kun je niet aan het werk. En loop je dus inkomsten mis. Schakel dan een letselschade advocaat in om je bij te staan.

Een letselschade advocaat werkt voor jou

Revalideren en het herstellen van de schok kan een enorme impact hebben op je leven. Het kan zomaar zijn dat je je niet (meer) goed kunt concentreren en dat je misschien zelfs helemaal niet meer terug kunt in je huidige baan. En dan zijn er nog de kosten die je moet maken. Heb je aanpassingen in huis nodig? Een badkamer op de benedenverdieping? Een tijdelijk bed in de huiskamer? Allemaal kosten waar je niet op zit te wachten. De letselschade advocaat kan je helpen deze kosten te claimen bij de (verzekering van de) tegenpartij.

Financiële problemen zijn soms niet te overzien

Wanneer je fysiek werk doet, je bent glazenwasser of stratenmaker, dan heb je je complete lijf nodig om je werk te kunnen doen. Breek je je been, dan ben je een flinke tijd uit de roulatie en dat kan voor flinke financiële problemen zorgen. De letselschade advocaat zal zich inzetten om te voorkomen dat dat gebeurt.

Maar zo'n advocaat kost ook flink wat geld!

Nee. Een letselschade advocaat verhaalt ook zijn honorarium op de (verzekering van de) tegenpartij. Jij hoeft je dus niet in de schulden te steken om deze letselschade advocaat te kunnen betalen. De letselschade advocaat werkt voor jou, maar wordt dus betaald door derden. Dat is fijn om te weten. Je kunt, als je bent aangereden, een ongeluk hebt gehad op je werk of bent gestruikeld over een opstaande stoeptegel, vrijblijvend informatie opvragen over hoe haalbaar een claim voor jou is. De letselschade advocaat staat voor je klaar!

Een letselschade advocaat helpt je!