Een nieuwe garderobe voor hem en haar

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekend ook dat we weer naar de lente en de zomer gaan. Maar daar moeten we de komende winterdagen nog wel even voor doorkomen. Maar we kunnen al wel over een nieuwe garderobe nadenken. Wat altijd leuk is natuurlijk. Laten we even gelijk ter zaken komen dan ook. Want dat is wat we willen.

 

Laten we beneden beginnen, bij de schoenen

Een goede basis is belangrijk. En een basis bij een outfit is vaak ook de schoenen. Die maken het af of je kan gemakkelijk een outfit vinden bij de schoenen. En daarom is het ook goed om te kijken of je nieuwe schoenen nodig hebt en dan kan je ook gaan kijken wat je wilt. Je kan bijvoorbeeld heel gericht zoeken als Mason Garments heren en Mason Garments dames schoenen of je zoekt alleen naar een bepaald model of een bepaalde kleur of een ander merk waar jij graag schoenen van wilt hebben.

En zo heb je de basis van een goede outfit gevonden, of the finishing touch. Net hoe je het wilt zien eigenlijk.

 

Het aller belangrijkste natuurlijk, de kleding

En nu gaan we naar het belangrijkste van allemaal. De gehele outfit. Want je moet natuurlijk wel wat afwisseling hebben in de outfits die je hebt. Dus je moet als man zijnde wel een enkele outfits hebben. Laten we daar mee beginnen!

Voor een man is het natuurlijk mooi, wanneer je een paar nette jeans hebt, een paar stoere jeans en bijvoorbeeld ook nog een paar mooie pantalons die je zowel met nette als met stoere schoenen kan dragen. En je moet natuurlijk wel kijken naar wat jij mooi vindt. Wat dat moet er ook bij passen. En dan de bovenstukken zoals shirts, blousjes en polo’s. Maar ook hier moet je kijken wat je mooi vindt en waar jij je goed in voelt.

Voor vrouwen is de keuze nog groter. Want je hebt veel verschillende broeken waar je uit kan kiezen, maar je kan er ook voor kiezen om rokken en jurken te dragen. En ook hier heb je dan ontzettend veel mogelijkheden in. En dan moet je ook wel kijken of je in al de vele kleding niet iets hetzelfde koopt. Dat zou uiteraard erg zonde zijn.

 

Hou daar vooral ook rekening mee wanneer je gaat winkelen, dat je wel kleding koopt wat je nog niet hebt. Want het is zonde als je met dubbele paren zit of met kleding dat zoveel op elkaar lijkt dat het eigenlijk gewoon hetzelfde is.

Een nieuwe garderobe voor hem en haar