Festival seizoen kom maar door!

Iedereen houdt er wel van, een leuk feestje en partijtje. Kan jij ook niet wachten tot de volgende festivals weer voor de deur staan en je lekker een dagje kan gaan dansen in de zon en kan genieten van muziek en lekkere drankjes.

 

Elke dag is wel een feestje

Het leven is natuurlijk super leuk en elke dag is wel een feestje. En daar kan je zelf voor zorgen, met bijvoorbeeld een lekker drankje. Denk wel, alcohol is een drug en kan verslavend zijn en resulteren in een alcoholverslaving en dit kan weer leiden tot alcoholhulp.

Maar je kan elke dag wel genieten. Denk hierbij aan iets doen wat je erg leuk vindt. Dit kunnen kleine dingen zijn.

 

Straks als het festival seizoen er weer is

We hebben er zeker een jaar uit gelegen. En wie weet gebeurt er dit jaar ook niet heel veel. Maar laten we goede hoop houden dat we ergens dit jaar nog wel een festival mee kunnen pakken. Dat zou natuurlijk wel lekker zijn.

Denk bijvoorbeeld aan het geweldige festival Tomorrowland. Zie jij jezelf alweer dansen op een veld en genieten van de zon, de muziek, de mensen met een lekker drankje in de hand? Dat klinkt toch heel fijn? En dat is het natuurlijk ook. Dus laten we hopen dat we snel weer een festival kunnen pakken.

 

En laten de festivals in het buitenland niet vergeten. Ook erg lekker natuurlijk. Kan je er ook gelijk een vakantie aan vast plakken en maak je het helemaal compleet natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan een lekker weekje Madrid waar je het weekend bij mee pakt en dan op de zondag een Brunch In The Park mee pakt waar je kan genieten van lekkere techno muziek voor een goedkope prijs. Want tien euro voor een dag festival met techno dj’s als Paul Kalkbenner is natuurlijk helemaal top.

 

Maar wat mis jij momenteel het meeste?

We hebben er natuurlijk een tijdje uit gelegen en we hebben tijdens de lockdown meer het huis gezien van binnen dan van buiten. Dus we hebben vast wel evenementen, momenten of dagen gemist die we normaal wel konden doen en door de lockdown niet. Wat heb jij eigenlijk het meeste gemist? Het op vakantie gaan, een festival pakken? Of gewoon een dagje weg gaan, naar een pretpark gaan, of is het iets anders? Het kan eigenlijk van alles zijn. Maar laten we maar hopen dat we snel weer alles kunnen doen en we de gehele crisis achter ons kunnen laten.

Festival seizoen kom maar door!