Kledingcomfort voor vrouwen 

Iedereen wil er stijlvol uitzien met comfortabele kleding. Mensen vinden het belangrijk dat ze er goed uit zien. Vooral bij vrouwen bestaat er een constante behoefte naar het dragen van de laatste mode. Dit is ook het geval bij vrouwen met een druk leven. Studio Anneloes zorgt ervoor dat elke vrouw comfortabele mode kan vinden. Kleding van Studio Anneloes is gemakkelijk en eenvoudig te combineren. Het bedrijf richt zich tot het maken van kleding die fantastisch en mooi zit bij elke vrouw.

Studio Anneloes broeken

De Studio Anneloes broeken helpen om een fashion statement te maken, zeker met de nieuwe fancy tape die ze hebben in de taille. Het model Nia Culotte valt iets korter en heeft rechte, wijde pijpen. Deze is hierdoor leuk om met hoge laarzen te dragen, maar tijdens de zomer is deze zeker leuk met een leuk sandaaltje. Ook een stoere sneaker past bij de Nia Culotte. Deze broek heeft verder een elastische tailleband in de kleuren Dark Blue en Sahara. Het geheel kan dan afgemaakt worden omdat de Nia steekzakken aan de voor- en achterzijde heeft. Zo zijn er nog tal van modellen zoals kaste bonded trousers, Flair bonded trousers, Sadie leaf Bermuda, Bowy lead Culotte en nog veel meer in het assortiment.

Studio Anneloes jurken

Al jaren is het duidelijk dat studio Anneloes jurken een van de meest favoriete kledingstukken is van de vrouw. Dat is natuurlijk niet vreemd. Voor elke gelegenheid is er een geschikte jurk. Of je het nu nodig hebt voor het werk of juist voor een avondje uit met vrienden of familie? Een jurk past altijd en overal. Bij Studio Anneloes is het assortiment uitgebreid zodat elke vrouw een jurk kan vinden. De jurken van Studio Anneloes zijn gemaakt van Travel Quality stof. Dit betekent dat deze stof niet kreukt. De jurken van Studio Annelies zijn van goede kwaliteit. Voor elk seizoen is er een jurk bij Anneloes te vinden. Bij Studio Anneloes zijn er altijd hippe blousejurken, strandjurkjes, jurken met korte mouwen en jurken die gemaakt zijn met kant. Ook zijn de designs van Studio Anneloes zodanig dat elke vrouw aan haar trekken komt. Zo kan er gekozen worden voor strikjes, franjes of prints.

Kledingcomfort voor vrouwen