Soorten bikinibroekjes

Weet jij nog de verschillen tussen alle bikinibroekjes tegenwoordig? Van hoge tot lage tot strikbroekjes; de keuze is echt enorm! Maar maak je geen zorgen, in samenwerking met Annadiva hebben wij een overzichtje gemaakt van alle bikinibroekjes, zodat jij gemakkelijk kunt zien waar jouw voorkeur ligt!

Strik bikinibroekje
Het strik bikinibroekje kun je herkennen aan de schattige strikjes aan de zijkant van het bikinibroekje. Deze strikjes kunnen versieringen zijn of je kunt deze strikjes verstellen. Wanneer je een bikinibroekje hebt met verstelbare strikjes kun je deze naar eigen wens verstellen. Hierdoor kun je het broekje soms wat hoger of lager op je heupen dragen. Ideaal dus! Kijk altijd even goed naar de productomschrijving of de strikjes verstelbaar zijn.

Vouw bikinibroekje
Het vouw bikinibroekje kun je herkennen aan de vouw aan de bovenkant van het bikinibroekje. Dit broekje wordt ook wel een omslagbroekje genoemd, omdat je de band vaak naar boven kunt slaan (voor een wat hogere fit), of juist naar beneden (voor een wat lagere fit). Naast dat je deze band kunt omslaan voor de gewenst taillehoogte, geeft het ook gewoon een leuk detail. Dit broekje is dus superhandig én leuk tegelijk.

Plooi bikinibroekje
Het plooi bikinibroekje is te herkennen aan de plooi bovenaan de band. Deze plooi verschilt per broekje en kan subtiel zijn of juist de aandacht trekken. Het plooi bikinibroekje is ideaal voor de wat vollere vrouw, omdat het een bikinibroekje een flatterend effect heeft. Het plooitje trekt namelijk de aandacht, waardoor de aandacht bij de buik wordt weggenomen. Voornamelijk plooibroekjes in het zwart of met een gaaf printje zijn populair, hierdoor is het broekje namelijk extra flatterend. Het plooibroekje is dus schattig en flatterend tegelijk, wat wil je nog meer?

Hoog bikinibroekje
Dan zijn we aangekomen bij het meest populaire bikinibroekje van de afgelopen zomers. Namelijk het hoge bikinibroekje. Dit broekje is zo enorm populair door de hoge fit. Hiermee wordt bedoeld dat het broekje hoger op de heupen valt. Ideaal dus om een eventueel buikje wat mee te verbloemen. Ook legt dit bikinibroekje de aandacht op je taille, hierdoor creëer je een mooi zandloper figuur. Je kunt dit bikinibroekje matchen met elke top.

Laag bikinibroekje
Het lage bikinibroekje is eigenlijk het tegenovergestelde van het hoge bikinibroekje. Het lage bikinibroekje staat namelijk bekend om haar lage fitting op de heup. Dit broekje is ideaal voor vrouwen met een kort bovenlichaam of voor vrouwen die veel van hun buik willen laten zien. Het bikinibroekje wordt vaak uitgebracht met hoge uitsnijdingen bij de benen. Hierdoor lijkt niet alleen je buik optisch langer, maar ook je benen.

Classic bikinibroekje
Wij sluiten dit artikel af met het basis bikinibroekje dat bijna iedere vrouw wel in haar kast heeft liggen, namelijk het classic bikinibroekje. Dit broekje valt normaal op de heupen en bedekt de billen gedeeltelijk. Dit bikinibroekje is altijd goed en wordt vaak uitgebracht in veel verschillende kleuren en printjes.

Hopelijk ben jij helemaal op de hoogte over de verschillende soorten bikinibroekjes. Een tip: ga vooral voor het broekje waar jij jezelf het mooist in voelt!

Soorten bikinibroekjes