Unieke woonaccessoires

Als je bezoek over de vloer krijgt, wil je natuurlijk dat ze onder de indruk zijn van jouw woonstijl. Het is leuk als vrienden of familie de moeite zien die je doet om van het huis een stijlvol thuis te maken. Dat doe je uiteraard door zoveel mogelijk unieke woonaccessoires te verzamelen. Alleen wat is tegenwoordig nog uniek? Wat springt er tussenuit? Deze blog biedt je wat inspiratie. 

Glazen schilderijen

Iedereen heeft wel een schilderij in zijn of haar huis hangen. Wat niet iedereen heeft, is een glas schilderij. Dit soort schilderijen zijn eigenlijk fotokunsten die op glas zijn afgedrukt. Ze worden op maat gemaakt en zijn van echt premium glas. Als je denkt dat een glazenschilderij wel iets voor jou is, neem dan de tijd om een mooie foto uit te kiezen. Je kunt zoeken tussen uitgebreide fotocollecties van professionele fotografen. Er moet dus zeker iets bij zitten wat je aanspreekt. Wat dacht je van een glasschilderij olifant of van de New York skyline? 

Robuuste wandplanken

Heb jij veel spullen waarvan je niet precies weet waar je ze kwijt moet? In dat geval is een robuuste wandplank een unieke woonaccessoires die een mooie toevoeging is voor jouw huis. De wandplanken zijn niet alleen functioneel, maar geven ook nog eens een unieke uitstraling aan je woonkamer. Er zijn verschillende soorten, maten, vormen, materialen en kleuren. Kijk vandaag nog wat bij jouw interieur past. 

Platenspeler

Wil jij even terug naar die goede oude tijd? Dat kan met een platenspeler. Tegenwoordig zijn deze weer helemaal hip en zijn ze in veel huishoudens terug te vinden. Een platenspeler is dan ook een meubelstuk geworden. Het past helemaal bij een retrostijl. Is dit de stijl die je wilt creëren thuis? Dan kan een platenspeler natuurlijk niet ontbreken. 

Kies een originele eyecatcher

Glazen schilderijen, robuuste wandplanken en een platenspeler. Het zijn allemaal unieke woonaccessoires. Feitelijk kunnen ze dan ook dienen als eyecatcher. Dit houdt in dat wanneer bezoek over de vloer komt, direct één bepaald woonaccessoires er tussenuit springt. Naast de al genoemde accessoires zijn er nog flink wat andere eyecatchers die het goed doen. Tegenwoordig zijn geometrische kunstwerken die je aan de muur kunt hangen erg populair. Ook kun je gaan voor een zeer opvallend vloerkleed. En ben je muzikaal? Dan is het een leuk idee om een instrument in de woonkamer te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige piano vleugel of een indrukwekkende bas. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zolang het maar opvalt bij binnenkomst.

Unieke woonaccessoires