Verras je vrienden met een origineel cadeau: ideeën!

Een gepersonaliseerde waterfles

Wil je iets geven in cadeauverpakking maar heb je geen idee wat? Gepersonaliseerde producten zijn eigenlijk altijd leuk. En dan niet een sleutelhanger, maar een wat groter cadeau dat ook nog te gebruiken valt in het dagelijkse leven. Bij flaske.nl kun je super toffe gepersonaliseerde waterflessen kopen, die er ook heel mooi uit zien. Ze zijn handig mee te nemen en te bestellen in meerdere kleuren. En een naam erop geeft toch altijd het gevoel dat iemand zich gezien voelt, het grootste verschil met een reguliere waterfles. Je kunt ook een fles kopen die past bij iemand, zoals een gerecyclede fles of juist een fles die bedoeld is voor kamperen. Maar uiteindelijk zijn ze nog specialer wanneer hun eigen naam op de fles staat.

Uniek dagje uit

Een dagje uit is een cadeau dat eigenlijk nooit verjaart. Het beeld dat velen zullen hebben is dat een dagje uit betekent dat je ergens gaat lunchen of in de avond uiteten gaat, of anders andere bekende uitjes zoals de dierentuin. Maar het is natuurlijk heel leuk om juist een alternatief te vinden dat past bij degene wie in het zonnetje gezet wordt. Een mooie boswandeling in een natuurgebied dat voor jullie beide onbekend is, of een evenement dat maar één keer per jaar georganiseerd wordt. Als iets uniek is, maakt dat het uitje ook extra speciaal.

Kunst

Ken je een toffe lokale kunstenaar of weet je al een tijd af van een kunstwerk dat de jarige job graag aan zijn of haar muur wilt hebben? Een origineler cadeau bestaat bijna niet en iemand kan er ook heel lang van genieten. Dit is een cadeau wat ook leuk is om te geven met meerdere mensen, het is vaak wat duurder en als je het met meer mensen geeft heeft het cadeau niet alleen waarde in geld maar krijgt het ook meer emotionele waarde. Het is leuk om bij de volgende verjaardag weer het kunstwerk te zien hangen.

Persoonlijk

Iemand verrassen kan ook op de ouderwetse manier. Men vergeet tegenwoordig steeds vaker om tegen elkaar te zeggen dat ze elkaar waarderen en waarom. Deze woorden zijn vaak veel meer waard dan je zou denken. Gebruik de gelegenheid om de ander eens te vertellen waarom je trots op diegene bent, eigenlijk kan daar geen product aan tippen. Boodschappen die de ander zich geliefd laten voelen zijn uiteindelijk echt goud waard. Je zorgt ervoor dat de ander voelt dat je er bent en de band alles behalve vanzelfsprekend is.

Verras je vrienden met een origineel cadeau: ideeën!