Zakelijke auto lease is er ook voor ZZP\\’ers

Moet je voor je eigen bedrijf veel op pad en is het openbaar vervoer of de fiets geen optie? Dan is het wellicht eens tijd om na te denken over zakelijke auto lease. Met zakelijke auto lease rij je voor een vast bedrag per maand een goede, gebruikte auto. En dat is nog niet het enige. Aan het eind van de leaseperiode is de auto echt voor 100% van jou. Je betaalt gewoon maandelijks het vooraf afgesproken bedrag. En aan het eind van de leaseperiode is er dan nog de slottermijn en dan is de auto echt van jou. Jet voordeel van zakelijke auto lease is dat je geen onderpand hoeft te hebben, je hebt ook geen jaarcijfers nodig. Het enige dat niet mag ontbreken is je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. En dát moet geen probleem zijn.

Zakelijke auto lease is er voor alle ondernemers

Of je nu een schildersbedrijf hebt of voor je werk strak in een net pak in de auto moet, er is zakelijke auto lease voor iedere ondernemer. Je kunt namelijk bij zakelijke auto lease iedere auto leasen die je maar wilt. Wil je graag een ruime bedrijfsbus? Geen probleem. Wil je een fijne luxe wagen waar je veel veilige kilometers in kunt maken? Ook geen probleem. Je kunt met zakelijke auto lease precies die auto leasen die past bij je werk.

Een goede auto is al snel geregeld

Het is een kwestie van een aanvraag indienen, dat kan gewoon online, een offerte goedkeuren en dan de eerste termijn betalen. Je auto staat dan voor je klaar. Je moet alleen niet vergeten dat het jouw auto is en dat jij dus moet zorgen voor alle randzaken als de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud en ook de pechhulp en vervangend vervoer bij schade. Dat komt er dus nog wel even bij.

Maak de kilometers die je moet maken op een veilige manier

Je zorgt er dan niet alleen voor dat je niet te hard rijdt en geen gevaarlijke situaties terechtkomt, maar je het onderhoud van je auto telt daar ook in mee. Zorg op tijd voor nieuwe banden, vul de ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof en de olie bijtijds bij en zorg dat alles tip top in orde is. Je kunt hiervoor zelf een onderhoudscontract afsluiten bij een garage bij jou in de buurt. Je bent niet verplicht om gebruik te maken van een voorgeschreven garage. Veilig rijden begint bij een veilige auto!

Zakelijke auto lease is er ook voor ZZP\\’ers